Welke kosten kennen wij

Door ons bijzondere concept kunnen wij de kosten laag houden. Wij kennen twee soorten kosten.

Vaste kosten
De vaste kosten komen voort uit verzekering en stalling. De verzekering dekt de schade en inzittendenverzekering bij ongevallen. Bevoegde instructeurs van de aangesloten vliegschool Nimbus Air zijn ook verzekerd. Onze vliegtuigen staan, wanneer deze niet vliegen, in een hangaar. Deze ruimte wordt jaarlijks gehuurd.

Variabele kosten
Het vliegtuig kan door middel van ons reserveringssysteem www.aircraftclubs.com geboekt worden voor een periode naar wens. Per uur betaalt u daarvoor een ‘nat’ tarief. Deze kosten worden gebruikt voor het reserveren van de landingsgelden, brandstofkosten, onderhoud en ATC. Iedere 100 vlieguren worden onze vliegtuigen onderworpen aan een inspectie. Wanneer een motor door zijn uren heen is, wordt deze vervangen door een nieuwe. Dit geldt ook voor de propeller. Onze vliegtuigen worden onderhouden door het bevoegde onderhoudsbedrijf van Wings Over Holland.


vliegschool nimbus air

Wilt u leren vliegen? Voor uw opleiding LAPL, PPL, (B)IR, ME of NVFR meldt u zich dan aan bij de vliegschool waarbij wij zijn aangesloten.

Tel: +31610361235 * bert.kramer@nimbusair.nl